Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blog

Příspěvky

Ženy jsou závislé na zlých mužích

1. 11. 2019

Znáte průpovídku, že ženy si nikdy nevyberou hodného muže, ale jen toho, který s nimi zachází jako s kusem hadru? Vědci zjistili, že je to často pravda! Proč tomu tak je a jak proti tomu bojovat?

 

Proč je tak těžké seznámit se po čtyřicítce?

24. 9. 2019

Komunikace a seznamování se s novými lidmi jsou běžnou součástí lidského života. Přitom když se chceme po dlouhém vztahu s někým seznámit, jde to nepříjemně ztuha! Čím to je a proč se tak bojíme oslovit někoho nového?

 

Proč ztratí muž o ženu zájem?

26. 8. 2019

Nemůže z vás spustit oči. Možná hází kamínky na vaše okno a ptá se, jestli se s ním vyplížíte ven za dobrodružstvím. Posílá vám květiny a nechává vzkazy. Říká, že na ženu jako jste vy čekal celý život. Konečně s ním jdete na rande, a pak… nic. Proč muži tak náhle ztrácí zájem?

 

7 věcí, které se změní, jakmile najdete svou pravou lásku

1. 8. 2019

Láska mění všechno. Ale teprve s tou pravou osobou je to změna jen k lepšímu a všechno vám náhle začne dávat smysl.

 

Odolejte svůdným očím nevěry

29. 6. 2019

Jste šťastně zadaní a hodláte tak zůstat? Jenže….ten váš kolega nebo šéfova asistentka. Nedají vám spát? Příležitost k nevěře se může naskytnout kdykoli. Ať už nemůžete spustit oči z konkrétního člověka, nebo vás někdo osloví na ulici. Nedaří se vám vyhnat z hlavy obrázek vás dvou ve vášnivém objetí? Podívejte se na pár triků, jak se ubránit vlastní vášni.

 

Jak reagujete na nepříjemné situace?

29. 5. 2019

Jedovaté poznámky, urážky, nadávky, nesnesitelné ticho, útok, hádky? To je jen malá částříkladů, jakými zle reagovat na situace, které vám nejsou úplně příjemné. Proč se tímto zabýváme? Protože to, jak se v určitých situacích zachováte, o vás mnohé vypovídá.

 

Když láska zabíjí sama sebe

25. 4. 2019

Nic se nemá v životě přehánět. A to platí i pro lásku. Přílišná láska totiž partnerskému vztahu (manželství) škodí.

 

Dokonalé maličkosti v partnerském vztahu

29. 3. 2019

Každý pár má jistá specifika. Každý si ve svém vztahu najde nějaké maličkosti, které na své lásce zbožňuje. Jaké maličkosti na vašem vztahu milujete vy?

 

Pravda o vztazích, kterou nikdo nechce slyšet

28. 2. 2019

„Náš vztah je nádherný a nikdy neskončíme jako ostatní!“ Jenže přesně tohle si myslí každý. Každý máme tendenci se domnívat, že právě ten náš vztah je ten jediný, který překoná i největší překážky. Že nikdy neskončí zklamáním, nikdy se v něm neusadí nuda. Budete se svým protějšek navždy spokojeni? I tyhle myšlenky má ale každý a už to napovídá o tom, že ani váš vztah nemusí být zas tak výjimečný.

 

Může za to doba aneb proč dnešní vztahy nevydrží?

31. 1. 2019

Zvykli jsme si mít všechno hned a na požádání. Se vztahy je to ale jinak. Dnešní digitální doba je báječná. Cokoliv chceme, máme do 24 hodin pod nosem, můžeme mluvit s člověkem vzdáleným půl světa a vidět ho můžeme nanejvýš do dvou dnů, namísto dřívějších měsíců. Bohužel to stejné očekáváme i od partnerských vztahů. A když se nám to nesplní, končíme a jdeme hned „o vztah dál“. Jaká jsou negativa dnešní doby? Doby, která ničí naše vztahy