Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blog

Příspěvky

Místa, kde se nejsnáze seznámíte

30. 1. 2018

Rádi byste se seznámili, ale už vám docházejí nápady, kam vyrazit? Každý touží po společnosti někoho, s kým bude moci sdílet vše dobré i zlé. Kamarádi se rozprchnou do světa a původní rodina přestane stačit. Tak to bohužel v životě chodí.  Často to pak vypadá, jako by se všichni volní muži a ženy někde schovávali. Poradíme vám, kde máte největší šanci na seznámení!

 

Proč je některým ženám nepříjemné poskytovat mužům orální sex?

28. 12. 2017

Některé ženy nerady poskytují partnerům orální sex. Mají pro to hned několik důvodů. Prozradíme vám jaké důvody to jsou!

 

S těmito tipy dopadne vaše první rande na jedničku

29. 11. 2017

První schůzka s sebou vždy přináší jisté obavy. Netušíte, co čekat? Přemýšlíte nad nejrůznějšími scénáři? Jdete na schůzku rozklepaní a vystresovaní více než na pracovní pohovor? Chcete, aby vaše první rande dopadlo úžasně? Pak čtěte! Víme, jak na to.

 

Do koho se zamilováváme?

30. 10. 2017

Každý si už alespoň jednou položil tu otázku, proč se vlastně zamiloval / zamilovala? Nebo co se sebou udělat, aby se každý zamiloval právě do mě? Všude najdete spoustu rad, jak co nejlépe vypadat, jak být sexy, jak se správně chovat... Odpověď je ale jiná. Všichni se zamilováváme do štěstí! Šťastní a spokojení lidé nemají problém s hledáním lásky. Jak to tedy dělají?

 

Podle jakých náznaků odhalíte nevěru?

25. 9. 2017

Máte podezření, že vás váš partner / vaše partnerka podvádí? Nevíte, zda byste se tím měli znepokojovat? Poradíme vám, podle jakých indicií zjistíte, že váš protějšek běhá za milencem / milenkou.

 

Jak vyznat lásku beze slov?

30. 8. 2017

Lásku svému partnerovi / své partnerce nemusíte vyznávat jen slovy, nýbrž i činy. S nimi je to navíc mnohem intenzivnější. Nevíte však, jak to udělat? Nezoufejte, máme pro vás hned několik tipů, jak to udělat.

 

Skvělý kamarád, příšerný partner

17. 7. 2017

Máte nějakého kamaráda, kterého byste za nic na světě nevyměnili? Vždy vás podrží, vezme vás na pivo či víno a nikdy vás zbytečně nekritizuje? A navíc, kdykoli ukončíte další vztah, vždycky vás vyslechne a pomůže vám ven z deprese? Začínáte přemýšlet, jaký by byl jako partner? Takoví kamarádi nikdy nesmějí vkročit na partnerskou půdu, jinak o ně přijdete!

 

Palčivé otázky o lásce

2. 7. 2017

Všichni hledáme lásku na celý život. Málokdo ale umí jednoduše říci, co to láska je. Zkoušeli jste někdy shrnout v jedné větě, co přesně hledáte? Většina z vás to nezvládne. V životě pak hledáte „cosi“, co není divu, že nenacházíte. Vybrali jsme pro vás ty nejpalčivější otázky, jejichž odpověď vám pomůže definovat vaši představu o lásce.

 

5 věcí, které váš manžel nenávidí

31. 5. 2017

Dlouhodobý vztah je tvrdá dřina. Když se ale podaří, může se z něho stát láska na celý život. Přesto existuje pár věcí, které váš manžel prostě nikdy nepřekousne. Které to jsou a jak je vyřídit co nejrychleji

 

Jaké otázky muži nesnášejí?

30. 4. 2017

Ženy si chtějí povídat častěji, než muži. Ze stejného důvodu se je nejednou snaží zatáhnout do rozhovoru. Otázky jsou přirozenou součástí každé komunikace. Některé otázky byste ale nikdy neměla vypustit ze svých úst. Muže jen naštvou a okamžitě je po komunikaci. Jakým otázkám se tedy raději vyhnout?