Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blog

Příspěvky

Na co se bojí muži zeptat?

31. 3. 2017

Opačné pohlaví je často naprosto nevyzpytatelné. Netušíte, jak může reagovat. Ženy mají tu výhodu, že dokážou spoustu věcí vyčíst mezi řádky. I když to není stoprocentní, jsou více v obraze než muži. Jaké jsou tedy otázky, na které chtějí znát muži odpověď, ale bojí se na ně zeptat?

 

Jak přežít krušné dny s partnerkou, která „má své dny“?

30. 1. 2017

Pokud mají ženy „své dny“, není to pro ně nic příjemného. Zblázní se jim hormony a mají bolesti. Pro partnery to také není žádný med. Náladovost partnerek téměř každého muže vyvádí z míry. Poradíme vám, jak to s přítelkyní v tomto období přežít.

 

Co mají muži ve vztahu zakázáno dělat?

15. 12. 2016

Ve většině partnerství existují nepsaná pravidla, podle kterých by se měla dvojice řídit. Prozradíme vám ty, kterými by se měli řídit především muži, pokud nechtějí spát v obýváku.

 

Tohle partnerovi nikdy neříkejte

29. 11. 2016

Jednou z nejčastěji skloňovaných věcí ve vztahu je „nemít před sebou žádná tajemství“. Zároveň se na vás ze všech stran valí rady, že máte být vždy tajemná a nevyzpytatelná. Tak co s tím? Důležitá je především upřímnost. Těchto pár věcí ale raději nikdy svému partnerovi neprozrazujte!

 

Co vás může překvapit na začátku společného bydlení?

14. 10. 2016

 

Společné bydlení je jednou z nejtěžších zkoušek vašeho partnerského vztahu. Zjistíte, jak si budete rozumět nejen při randění samotném, ale i při společných životních aktivitách, které jste až doposud neměli možnost společně vyzkoušet. Ono je něco jiného vyrazit společně na večeři a bydlet spolu.  Najednou se totiž uvidíte každý den a zjistíte, jaké zlozvyky před vámi partner celou dobu „tajil“.  Jaké neřesti to mohou být?

 

Bojíte se zamilovat?

10. 8. 2016

Dříve bylo snadné se zamilovat. Ona potkala jeho a byla z toho láska jako trám. Dnes musíme být opatrní na každý krok. Bude mě mít za vlezlého, když ji budu chtít doprovodit? Co si vzít na sebe, abych nevypadala ani frigidní, ani jako lehká děva? Ani po úspěšném rande nás strach neopouští! Proč se bojíme vázat?

 

5 typů žen, kterým se raději vyhněte

14. 4. 2016

Přejete si najít svou vyvolenou? Není to vůbec snadné. S některými ženami může být vztah hotové peklo. Poradíme vám, jakým slečnám se musíte velkým obloukem vyhnout.

 

Chcete se seznámit? Pak pozor na chyby!

14. 2. 2016

Chtěli byste si najít partnera / partnerku pro život? Vzdali jste však oslovování někde na veřejnosti? Chystáte se tentokrát seznamovat na internetové seznamce? Prozradíme vám tři největší chyby, které lidé při online seznamování dělají. Pokud se chcete úspěšně seznámit, vyvarujte se jich!

 

Kdy byste se neměli seznamovat aneb kdy se k sobě nehodíte...

21. 1. 2016

Každý  touží po lásce na celý život. Přirozeně doufáte, že ten, koho teď milujete, bude konečně ten pravý / ta pravá. A co když ne? Nepřejeme vám to, ale občas se k sobě dva lidé zkrátka nehodí. Lze toto vůbec přes první zamilovanost rozpoznat? Lze! Poradíme vám, jak na to.

 

Nová láska? Zamilujte se!

24. 5. 2013