Jdi na obsah Jdi na menu
 


7 věcí, které se změní, jakmile najdete svou pravou lásku

1. 8. 2019

Láska mění všechno. Ale teprve s tou pravou osobou je to změna jen k lepšímu a všechno vám náhle začne dávat smysl.

Abyste našli tu pravou lásku, potřebujete k tomu pár drobností. Musíte být ochotní zamilovat se, svolní riskovat, že vás ten druhý může zranit, a především si v sobě musíte vybudovat schopnost odpustit a znovu se otevřít lásce. Když tohle dokážete, nakonec svou pravou lásku najdete. A právě tehdy se stane těchto sedm věcí.

1. Přestanete hledat

Příznačná tráva za plotem se vám nebude zdát zelenější. Vůbec vás nebude zajímat. To nejlepší už totiž máte. Hledat někde jinde nemá smysl. Tak konečně hledat přestanete.

2. Rozumíte si na vyšším stupni

Vaše pravá láska vás miluje takové, jací jste. A vy ji milujete úplně stejně. Vaše drobné nedostatky vidí jako střípky, která váš činí dokonalými. Nic, co řeknete nebo uděláte, nemůže vaši pravou lásku nemile překvapit, natož zděsit. Jste spojeni na vyšší úrovni, než je obyčejná láska nebo kamarádství.

3. Vidíte společnou budoucnost

Váš pohled do budoucnosti automaticky zahrnuje i váš protějšek. S pravou láskou i v podvědomí počítáte tak pevně, že ji vidíte vedle sebe, kdykoli pomyslíte na svou budoucnost. Bez ohledu na to, jestli se jedná o pět minut nebo padesát let.

4. Spoléháte se na sebe

V nejmenším nepochybujete, že by se ten druhý pro vás rozkrájel. A stejně tak vy jste ochotní doslova položit ruku do ohně, pokud by to mělo vašemu miláčku pomoci. Nepřemýšlíte o tom, proč to tak je. Prostě to tak je. Kdykoli se ocitnete v situaci, kdy potřebujete pomoci nebo se jen chcete podělit o radost, jako první si vybavíte svůj protějšek.

5. Komunikace přichází sama od sebe

Neznáte nic jako hluché okamžiky. Rozhovory plynou samy, přirozeně, snadno a otevřeně. Když už se mezi vámi rozhostí ticho, je to ticho plné porozumění a pohody. Ve společnosti si často nic říkat nemusíte, stačí vám pohled nebo gesto.

6. Jste v pohodě

S životní láskou po boku vám může život naložit tíhu světa, ale vy jste přesto spokojení a v pohodě. Nic není nemožné, nikdo není nesnesitelný. Uzavřeli jste mír sami se sebou i s věcmi, které vám doteď pily krev. Máte po boku někoho, s kým se všechny problémy zdají alespoň o polovinu menší.

7. Prostě to víte

Neexistují slova, kterými se dá tento pocit popsat. Jste spojeni na tak hluboké úrovni, že zkrátka víte, že tenhle muž / tahle žena, je vaší životní láskou.