Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chcete se seznámit? Pak pozor na chyby!

14. 2. 2016

Nevylévejte si srdíčko

V žádném případě před internetovými uživateli neprojevujte svoje slabiny. Nepůsobí to dobře. Lidé vás nebudou chtít, protože nemají rádi ufňukance a slabochy. Sebelítost je jedna z nejhorších vlastností, kterou můžete před okolím projevovat. Když o sobě napíšete, že už jste se několikrát zklamali v lásce nebo vás partner vždy podvádí, vrháte na sebe hned zpočátku špatné světlo. Pro ostatní je to znamení, že bude chyba nejspíše někde ve vás a tak se s vámi nebudou chtít nejspíše vůbec seznámit.

Všude je plno podvodníků. To platí i pro internet. Vašimi stížnostmi dáváte najevo, že už jste ze své samoty zoufalí. Pro sňatkové podvodníky budete snadnou kořistí. Podezřele dobře si s vámi budou rozumět a poté z vás vymámí jen peníze. Své soukromí si ponechejte prozatím jen pro sebe!

 

Nevychloubejte se

Nikomu nepište, že vás již kontaktovalo několik zájemců a kvůli tomu nemůžete neustále odepisovat. Člověk, kterému to napíšete může získat dojem, že nemá šanci uspět a pak snahu bojovat o vás okamžitě vzdá. Tímto gestem mu dáváte najevo, že je zařazen mezi ostatní kandidáty a zanedlouho proběhne výběrové řízení na toho nejvhodnějšího. Někteří uživatelé prostě nechtějí bojovat. Chtějí rovnou poznat někoho, s kým se mu bude dobře komunikovat bez nějakého soupeření. Než něco podobného ze svého účtu napíšete, raději si to pořádně rozmyslete.

 

Nesnažte se být stíhačkou

Psali jste si s někým intenzivně, ale on vám náhle přestal odepisovat? Není to sice správné, ale nic s tím nenaděláte. Člověk by měl být upřímný a napsat, co změnilo jeho názor na vás. Když to ale neudělá, nevěste hlavu. Hlavně dotyčného uživatele nebombardujte dalšími zprávami. Uděláte ze sebe akorát zoufalce, který se upnul na virtuálního člověka. Možnost, že má hodně práce nebo někam odjel, či se mu něco nevydařilo, tam stále je. Nezkazte si příležitost, která by možná mohla mít bez vašeho stíhání šanci na úspěch. Seznamujte se dál a uvidíte, zda se dotyčný za pár dní ještě ozve nebo už nikoliv.