Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co mají muži ve vztahu zakázáno dělat?

15. 12. 2016

Ve většině partnerství existují nepsaná pravidla, podle kterých by se měla dvojice řídit. Prozradíme vám ty, kterými by se měli řídit především muži, pokud nechtějí spát v obýváku.

Chodit ven s kamarádkami

Existuje přátelství mezi ženou a mužem? To je otázka na kterou si každá žena umí odpovědět sama. Obzvlášť, pokud má partnera. Podle názorů většiny lidí to není možné. Dříve nebo později kamarádství mezi mužem a ženou stejně přeroste v lásku nebo sex. Dámy si toho jsou moc dobře vědomé, a proto nejsou rády, když jejich partner chodí ven se svými dobrými kamarádkami. Podle žen by tohle jejich muži opravdu dělat neměli.

Lhát

Všechny ženy si přejí, aby jejich partneři byli pravdomluvní a ony jim mohly důvěřovat na sto procent. Říkat pravdu by měli partneři ve vztahu automaticky. Velkou lež vnímají ženy podobně jako nevěru. Důvěra je pro ně v partnerském vztahu vším.

Mít často pravdu

Většina žen potřebuje mít často a nutně pravdu ve svých názorech. Občas se může stát, že jejich stanovisko není úplně správné, ale i tak si za ním budou skálopevně stát. Muži by neměli moc odporovat a raději by měli v rámci klidné domácnosti, tyto věci svým ženám odkývat. Řadí se to mezi jedno z nejdůležitějších nepsaných pravidel, které muži musí ve vztahu překonat, jinak budou mít doma pěkné dusno.

Dopisovat si přes sociální sítě s jinými dívkami

Ženy nemají rády, když si jejich partneři dopisují s jinými dívkami. Nechtějí, aby se jim svěřovali s důvěrnými věcmi, které se týkají především jejich vztahu. Dámy se obávají toho, že se přes sociální sítě jejich partneři sblíží s nějakou slečnou více, než je zdrávo a utečou jim. Pokud máte své partnerky rádi, raději se této činnosti vyvarujte nebo bude u vás doma létat nádobí vzduchem.

Mít pánskou jízdu až do rána  

Ženám nevadí, když si jejich partneři zajdou s kamarády sem tam na pivko. Koneckonců ony také chodí s přítelkyněmi na kávu. Pokud ale přijdou jejich muži po pánské jízdě v době, kdy už bude svítat, bude z nich cítit alkohol a ještě k tomu si dovolí partnerku svým hlasitým počínáním probudit, tak to je konec. Po tomhle incidentu jsou ženy schopné se svými partnery pěkně dlouho nemluvit.