Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co vás může překvapit na začátku společného bydlení?

14. 10. 2016

Nic neřeší
Je krásné, když mu nevadí, že vám musí půjčit svou zubní pastu nebo že se najednou bude muset dělit i o svou postel. Odvrácená strana už se vám tolik líbit nemusí. Používá váš antiperspirant nebo je nemožné vyslat ho samotného na nákup? Přinese vždy něco jiného, než co jste chtěla nebo se vrátí namísto za 10 minut až za hodinu? Jak z toho ven? Rychlé řešení bohužel neexistuje. Připravte se na dlouhé učení partnera, že když ho pošlete koupit mýdlo, má přinést opravdu mýdlo, nikoli karton piva ve slevě.

Používá vaši drogerii
Rtěnka a stíny vám pravděpodobně mizet nebudou. Je ale dost dobře možné, že vaše zásoba krémů, peelingů či sprchových gelů se začne rychle tenčit. Honba za čistotou těla začíná být v jeho případě už trochu přehnaná. Váš partner totiž použije prakticky všechno, co v koupelně najde. A doba strávená uvnitř? Stejná nebo ještě delší než ta vaše? Tak tady pozor!

Chirurgicky čisté
Žil už od malička ve městě? Zjišťujete, že jeho tolerance k živým tvorům v bytě je nulová? Včetně much během léta nebo stříbrných rybiček v koupelně? Váš byt tak možná bude protkán lapači hmyzu a pokud se přesto nějaké to „zvířátko“ ve vašem bytě objeví, podnikne na něj doslova hon. Ve vašem bytě můžete žít jen vy, hmyz patří ven.

Nekonečné ptaní
Na začátku to není nic divného. Zvlášť, když se stěhujete do nového bytu k němu nebo on k vám. Můžete ale zjistit, že váš partner náhle neví, kde je schované máslo nebo jak funguje pračka. Občas se tak začnou chovat i muži, kteří až do doby vašeho nastěhování obluhovali vše potřebné sami bez problémů. Nedejte se, někteří muži instinktivně hledají někoho, kdo jim bude podstrojovat. Je pro vás snazší mu to máslo z lednice vyndat a rovnou i namazat na chleba? Pokud ano, tak velký pozor! Pokud začnete partnerovi podstrojovat už od začátku, už se z toho nikdy nevymotáte.