Jdi na obsah Jdi na menu
 


Do koho se zamilováváme?

30. 10. 2017

Každý si už alespoň jednou položil tu otázku, proč se vlastně zamiloval / zamilovala? Nebo co se sebou udělat, aby se každý zamiloval právě do mě? Všude najdete spoustu rad, jak co nejlépe vypadat, jak být sexy, jak se správně chovat... Odpověď je ale jiná. Všichni se zamilováváme do štěstí! Šťastní a spokojení lidé nemají problém s hledáním lásky. Jak to tedy dělají?

Nestěžují si, usmívají se
Člověk je nejvíce přitažlivý tehdy, když se usmívá. Jestliže si ale při tom bude stěžovat na počasí, výsledek voleb, na psa běhajícího pod okny, na to, jak jsou na něj v práci zlí, moc toho nezmůže. Šťastný člověk se nezabývá tím, že je venku ošklivě. Nic s tím totiž nenadělá! Raději si vychutná kávu nebo horký čaj na zahřátí. Na všem zlém si vždy najde něco dobrého.

Umí potěšit své okolí
Pochválí vám nové boty, poděkuje za smlouvu, kterou jste pro něj vytvořili. Nemyslí jen na sebe. Každý je přitahován spíše k tomu, kdo mu umí vyvolat úsměv na tváři, než k tomu, který jde pro vlídné slovo hodně daleko.

Nejsou zaujatí
„Hele, tamhleta se tedy neumí oblékat.“ „Ten za pultem je nějaký divný.“ Nevážně míněné drbání může být zábavné. Lidé, do kterých se zamilujete, ale nepomlouvají. Každému dají šanci. Pokud se vám něcí oblečení nelíbí, neřešte to. Častěji máte prostě jiný vkus. Tak proč hned hanět vkus někoho jiného? Všímejte si raději jiných věcí! Sympatický je nám ten, kdo nevynáší předčasné soudy.

Vidí na všem něco dobrého
Prší, je lezavo a psa by ven nevyhnal? Výborně, skvělá příležitost se zachumlat do deky a vychutnat si klid. Oběd nebyl tentokrát vůbec dobrý? Berte to s nadhledem. Alespoň jste si popovídali a nebudete přecpaní! Představte si to sami. S kým budete raději trávit čas? S tím, kdo nepříjemnosti hodí za hlavu, nebo s tím, kdo je bude ještě týden omílat dokola? Nemusíte být nejkrásnější nebo nejbohatší. Lidé jsou přitahováni k tomu, kdo jim umí přinést štěstí a pohodu.