Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dokonalé maličkosti v partnerském vztahu

29. 3. 2019

Každý pár má jistá specifika. Každý si ve svém vztahu najde nějaké maličkosti, které na své lásce zbožňuje. Jaké maličkosti na vašem vztahu milujete vy?

Výhody toho žít s někým ve vztahu, nemusíme vyjmenovávat. A to i když pomineme samotnou lásku a sdílení života s někým, koho milujete. Páry si také pochvalují spoustu drobných maličkostí, které vás sice nenapadnou jako první, když se řekne slovo „vztah“, ale tvoří nedílnou součást života s milovaným člověkem. Vyzpovídali jsme několik párů a zeptali se na jejich dokonalé maličkosti. Shodnete se s nimi i vy?

Někdo se na vás těší

Máte někoho, kdo se těší, až se znovu uvidíte. Přijdete domů a není tam pusto. Víte, že se vaše láska vrátí každou chvíli z práce a budete pak spolu. Na konci nepříjemného týdne na vás čeká někdo s otevřenou náručí. Nezáleží kdy a jak. Zkrátka jen víte, že při vás stojí človíček, který se nesmírně těší, až se znovu setkáte.

Ticho je fajn

Trapné ticho zažil každý z nás. Konverzace vyhasla a ani jedna strana neví, jak dále pokračovat. Ve vztahu tyto chvilky nemáte. I když přece jen ve vztahu ticho někdy nastane, je plné porozumění. Toto ticho ale není trapné.

Nudná práce není tak nudná

Obíhání doktorů, nákupů, žehlení, vaření, výměna oleje, to všechno jsou nudné povinnosti, které zkrátka musíme udělat. Po boku partnera to ale uteče mnohem rychleji a dost možná i zábavně.

Máte komu dávat drobnosti

Čas od času prostě narazíte na něco, co vás zaujme. Je to správně praštěné, roztomilé, výhodné… Ale když jste sami, necháte si zajít chuť. Pokud někoho milujete, je radost tuhle drobnost koupit a následně svého miláčka obdarovat. A co teprve, když narazíte na něco, co se určitě bude líbit právě vaší lásce? Pak je radost dvojnásobná.

Usínání v náruči

Mít postel sám pro sebe, to je určitě krásné. Ale ještě hezčí je, když se máte ke komu přitulit. Někdy stačí ten pocit, že víte, že dotyčný je blízko vás. Cítíte se v bezpečí, milovaní, v pohodlí. Usínat vedle milovaného člověka je jednou z nejkrásnějších věcí na světě.

Společná jídla

Už dávno se říká, že jídlo si nejlépe vychutnáte s někým. Ať už spolu vaříte doma nebo jdete do restaurace, jídlo skutečně chutná lépe, když pak u stolu sedíte dva a spolu si vychutnáváte všechny ty dobroty.

Někdo miluje vaši povahu a jste pro něj / ni atraktivní

Pocit, že právě vy jste pro partnera tím nejlepším / jediným člověkem na světě, je úžasný. Miluje vás nejen proto, že jste na něj milí nebo s ním jdete večeři. Miluje vás proto, že  jste to zkrátka vy! Komu by se s tímto vědomím nezvedlo vlastní sebevědomí?

Máte s kým blbnout

Humor je kořením vztahu a vy s ním rozhodně nešetříte. Vždyť s kým jiným můžete dělat i v dospělosti sněhuláka, válet sudy, houpat se na houpačce, falešně zpívat oblíbenou písničku, vybafnout na někoho zpoza rohu a dělat vlastně cokoli, co vás napadne? Partner vás za tohle rozhodně nikdy neodsoudí. Spíše naopak. Bude vás za vaši bezprostřednost milovat!

Má vám kdo poškrábat záda

Všichni známe to protivné svědění mezi lopatkami. Někteří i ten „bláznivý taneček“, který provádíte, když se snažíte poškrábat na zádech. Jedině miláčka můžete beze všeho požádat, aby vás podrbal. Že je to slast? Ano je! A také jedině s ním nebo s ní se může prosté poškrábání změnit v jiné, velmi příjemné věci.

Jaká je vaše dokonalá maličkost?