Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak sbalit ženu či muže vašich snů

22. 4. 2020

Každé pohlaví má své vlastní triky, jak někoho sbalit. Věděli jste ale, že spousta z nich si je ve skutečnosti velice podobná? Připravili jsme pro vás rady, které vždy fungují.

Navažte oční kontakt

Když se vám někdo líbí, je poměrně těžké od něj nebo od ní odtrhnout zrak, že? Nebraňte se! Prohlížejte si, koukejte jejich směrem, navažte oční kontakt. Samozřejmě nezírejte prakticky nepřetržitě, to je naopak velice nepříjemné. Důvěřujte svým instinktům a odhadněte správnou míru mezi očním kontaktem a nepokrytým zíráním. Oči jsou velmi důležité. Zaklesněte je.

Najděte podobnosti

Pokud máte víc času než jednu návštěvu v baru, najděte, v čem jste si podobní. Kvůli tomu se vám dotyčný / dotyčná také líbí, no ne? Poslouchejte stejnou hudbu, navažte rozhovor na téma, které vás oba zajímá. Prostá zkušenost zas a znovu dokazuje, že lidé jsou přitahování k jiným na základě stejných zájmů. Naťukněte je a ukažte tak, že si s vámi mají o čem povídat.

Mějte jednu barvu, kterou nosíte vždy

Máte jednu nejoblíbenější barvu? Nejlépe výraznou a lehce netypickou, jako je červená, žlutá, nebo zelená? Výborně. Přizpůsobte svůj vzhled tak, abyste jednu věc této barvy měli na sobě vždy. Jedná o lehce psychologickou hrátku, která ale (možná překvapivě) skutečně funguje. K čemu slouží? Lidé si vás lépe zapamatují. Vyhrajte si s oblečením i doplňky. Není nutné nosit celý zelený oblek nebo šaty, stačí kravata nebo nehty, druhý den tkaničky či náhrdelník. Vaši barvu si lidé kolem vás naučí spojovat právě s vámi, a i když nebudete s nimi, při pohledu na něco zeleného si vzpomenou právě na vás.

Jděte za nimi

Finální krok je nezbytný. Pokud se nerozhoupali k seznámení oni sami, jděte za nimi a řekněte jim, že se vám líbí. Stát se mohou jen dvě věci. Buď vás odmítnou: V tom případě máte jasnou odpověď a můžete napnout své city a energii do slibnějších vod. Nebo se stane ta lepší věc: Vaše city jsou opětovány. A v tom případě můžete přestat „lovit“ a začít budovat společnou budoucnost.