Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak vyznat lásku beze slov?

30. 8. 2017

Lásku svému partnerovi / své partnerce nemusíte vyznávat jen slovy, nýbrž i činy. S nimi je to navíc mnohem intenzivnější. Nevíte však, jak to udělat? Nezoufejte, máme pro vás hned několik tipů, jak to udělat.

Pomozte partnerovi / partnerce
Dělá váš přítel / přítelkyně něco, o čem víte, že ho / jí to strašně nebaví? Ulevte mu / jí od této povinnosti, aniž byste se o tom slovem zmínili. Může to být banalita, ale vašemu miláčkovi to může zlepšit den. Tímto mu dokážete, že vám na něm záleží. Uvidíte, že z toho bude vážně překvapený a nadšený.


Každý den se ho / jí ptejte, jak se měl / měla v práci
Možná se vám to může zdát jako banální věc, kterou se láska vyjádřit nedá, ale není to tak docela pravda. Touto větou partnerovi / partnerce dáváte najevo, že se o něj / ni zajímáte a že je pro vás důležité, jak se cítí. Až vám bude povídat, jaké to tam bylo, bedlivě ho / ji poslouchejte. Poté bude mít váš protějšek pocit, že mu lépe rozumíte.


Udělejte partnerovi / partnerce jídlo, jaké má rád / ráda
Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Překvapte svoji drahou polovičku tím, že jí uděláte k snědku přesně to, co má ráda. Po náročném dni v práci ji to určitě potěší.


Složte mu / jí kompliment
Kritizovat partnera / partnerku je velmi snadné, ale poukázat na jeho / její přednosti už tolik ne. Najděte věci, o kterých si myslíte, že je váš přítel / přítelkyně dělá dobře a řekněte mu / jí to. Chvalte svoji lásku i za maličkosti a často. Občas stačí říct jen, že jste rádi, když se na vás směje, protože má krásný úsměv.


Udělejte příteli / přítelkyni masáž jeho / její oblíbené části těla
Miluje vaše drahá polovička masáž? Vyznejte ji lásku tím, že ji namasírujete tam, kde to má nejraději. Uvidíte, že vám za to bude moc vděčná. Možná něco dostanete na oplátku i vy. Společné chvíle skvěle utužují partnerský vztah.