Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jaké otázky muži nesnášejí?

30. 4. 2017

Ženy si chtějí povídat častěji, než muži. Ze stejného důvodu se je nejednou snaží zatáhnout do rozhovoru. Otázky jsou přirozenou součástí každé komunikace. Některé otázky byste ale nikdy neměla vypustit ze svých úst. Muže jen naštvou a okamžitě je po komunikaci. Jakým otázkám se tedy raději vyhnout?

„Kdy přijdeš?“
Původně rodičovské otázky je obecně neradno říkat. A zrovna tahle otázka je jednou z těch nejhorších. Léta jsme ji slýchávali, když jsme si vyrazili s kamarády ven. Na obě pohlaví působí jako červený hadr. Chce si váš partner vyrazit v pátek s kamarády na pánskou jízdu? Zeptejte se maximálně na to, jestli se vrátí k ránu nebo až v neděli. To, abyste věděla, jak si naplánovat vlastní program.

„Já ti snad nestačím?“
Často ji vyslovujete s nádechem výčitky. Následuje totiž po nachytání muže u porna, pokud se otočí za jinou, nebo třeba i když odmítne romantický víkend kvůli již dříve dohodnutým plánům. Po téhle otázce získá muž pocit, že ho někam tlačíte.

„Nevypadám v tom tlustě?“
Samozřejmě chcete jen zjistit, že se mu stále líbíte. Otázkou o tloušťce jej ale zaženete do kouta. Pokud řekne, že ne, nejspíš mu to nebudete věřit. A kdyby odpověděl ano? Naštvete se a budete mu to ještě hodně dlouho vyčítat. Tak jak má tedy na vaši otázku odpovědět?

„O čem jsi to mluvil?“
Pokud mu nerozumíte, nechte si to vysvětlit hned. Určitě ho nenechejte odvyprávět celou historku a pak mu s úsměvem neoznamte, že stejně netušíte, o čem  celou tu dobu mluví. Ještě horší je, pokud ignorujete vzácnou chvilku jeho sdílnosti a myslíte na něco jiného. Chce se vám s něčím svěřit? Poslouchejte ho!