Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kde vzít čas na seznamování?

24. 5. 2013

·         Jsem velmi zaměstnaná manažerka poměrně velké zahraniční firmy. Na seznamování nemám čas a v mém okolí rozhodně není žádný zajímavý volný muž. Učím se cizí jazyky, abych se všude dorozuměla a mohla ve firemní kariéře postupovat vzhůru, ale občas mi vadí, že jsem sama. Vlastně čím dál, tím víc. Chci vážný vztah.

·         Jsem lékařka, pracuji v nemocnici, kde mám navíc několik 24hodinových služeb v měsíci. Mezi kolegy žádný vhodný muž není a mezi pacienty se žádný vhodný rovněž nenachází. Jsem ráda, že si odpočinu, něco nového nastuduji a na seznamování mi nezbývá vůbec žádný čas. Kam bych šla taky sama, že? Přesto sama zůstat nechci. Práce je prima, ale cítím, že mi uniká můj vlastní život.

·         Jsem učitelka na 2. stupni základní školy. Ve sborovně sedí zase jen ženy a dva starší kolegové, volný žádný. Učitelka, no to je snad stigma. Nikdo ji nechce mít doma. Na rodičáky chodí matky. Když přijde chlap, má partnerku v závěsu. Při přípravách na další dny a opravách školních prací se s nikým neseznámím. Času je tak málo. Nechci učit jen cizí děti. Toužím po seznámení s bezva mužem.      

Seznámení přes internet

Zdroj: dating.lovetoknow.com

Co mají společné všechny tyto ženy? Touhu po novém partnerovi. Samy však pro seznámení s někým novým nic nepodnikají, Možná mají opravdu velmi málo času, nebo se bojí případného neúspěchu a na čas se pouze vymlouvají. Ano, v určitém věku není snadné jít sama do kina, na výstavu, na koncert, nebo na fotbalový zápas. Kamarádky a kolegyně, které jsou zadané, vás seznamovat se svým partnerem nebudou. Co kdybyste ho zaujala více, než je zdrávo.

Pro vás bude nejlepším řešením seznamka. Seznamka online může být vaše seznamka štěstí. Moc času vám nezabere a o to jde. Přihlásíte se, vyplníte dotazník, přidáte nějaké své fotografie. Cirka několik minut. Kdykoli během dne, či noci. A ozve-li se vám nezadaný muž, uvidíte, jak ten čas najednou najdete.

Seznamka ELITE DATE je seriózní seznamka. Placené členství odrazuje lidi, kteří si pouze chtějí hrát s city ostatních. Nejen v České republice vděčí každé páté seznámení internetové seznamce. Buďte moderní i Vy.