Jdi na obsah Jdi na menu
 


Místa, kde se nejsnáze seznámíte

30. 1. 2018

Rádi byste se seznámili, ale už vám docházejí nápady, kam vyrazit? Každý touží po společnosti někoho, s kým bude moci sdílet vše dobré i zlé. Kamarádi se rozprchnou do světa a původní rodina přestane stačit. Tak to bohužel v životě chodí.  Často to pak vypadá, jako by se všichni volní muži a ženy někde schovávali. Poradíme vám, kde máte největší šanci na seznámení!

Bar či diskotéka
Možná si myslíte, že to platí jen pro mladistvé. Ve skutečnosti bar je něco jako diskotéka pro dospělé, kterým se již nechce celou noc trsat za rytmů nejnovější hudby. Obě místa jsou stále nejčastějším místem k seznámení. Alkohol dodává odvahu a nesmíme zapomínat ani na přítmí, které seznamování dosti napomáhá. V něm najde spousta lidí odvahu, kterou by občas ani nečekalo. Jen s „úlovkem“ z baru či diskotéky rovnou neskončete v posteli, jinak tam s velkou pravděpodobností cokoli společného i skončí.

Koncert
Společenská nebo kulturní akce patří mezi kultivovanější místa než jakými jsou bar nebo diskotéka. Na  některých akcích se setkáte také s povzbuzujícím přítmím a vhodnou atmosférou pro seznamování. Navíc, když si zajdete např. na koncert své oblíbené skupiny, hned si máte s krásným neznámým / krásnou neznámou o čem povídat! Stejně jsou na tom i vernisáže, křty knih, veřejně dostupná cvičení s trenérem ve fitcentrech apod.

Cestování
Stále máte dovolenou v zahraničí spojenou s rodinou a dětmi? To už dávno neplatí, jestli vůbec kdy platilo! Dovolenou alespoň jednou za rok potřebujeme všichni a není důvod, abyste ji trávili doma, jen proto, že nemáte partnera / partnerku. Když jen trochu hledáte, lze sehnat organizované hromadné zájezdy dost levně. A navíc se na nich seznamuje mnohem snáze, než kdybyste jeli na vlastní pěst. Atmosféra bez stresu a shonu pracovních dní také vykoná své.

Seznamka
Možná se to nezdá, ale dříve si partneři jeden druhého rozhodně nevybírali sami. Alespoň co se šlechtických a bohatých měšťanských kruhů týče. V Číně dokonce existovala oficiální dohazovačka, přes kterou musel projít úplně každý! Dnes takovou funkci plní seznamky, kam se ovšem každý přihlásí dobrovolně a partnery / partnerky si hledá dle svého vlastního uvážení. Seznamka vám nabízí nejlepší šanci, pokud nemáte čas randit, nechcete ztrácet čas někým nevhodným, jste stydliví, nebo jsou ve vašem okolí zkrátka všichni zadaní. A pamatujte, na konci vždy záleží jen na vás, zda s dotyčným partnerem začnete vztah budovat nebo zkusíte své štěstí s někým jiným.