Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na co se bojí muži zeptat?

31. 3. 2017

Opačné pohlaví je často naprosto nevyzpytatelné. Netušíte, jak může reagovat. Ženy mají tu výhodu, že dokážou spoustu věcí vyčíst mezi řádky. I když to není stoprocentní, jsou více v obraze než muži. Jaké jsou tedy otázky, na které chtějí znát muži odpověď, ale bojí se na ně zeptat?

„Jsi ochotná experimentovat v posteli?“
Otázky kolem sexu jsou obecně tak trochu sázka do loterie. A čím konkrétnější jsou, tím větší strach vzbuzují. Dříve či později ale budete v posteli potřebovat zažít něco nového, abyste nezapadli do rutiny. Na začátku vztahu se ale na něco takového opravdu špatně ptá. Přitom, tehdy je otázka nejpalčivější. Byla byste někdy v budoucnu svolná k sexu ve třech? Nebo ke hraní rolí? Nebo... Zkuste téma nadhodit sama a uvidíte, po čem všem váš partner v oblasti sexu touží.

„Jak moc toužíš po svatbě?“
Tahle otázka nejspíš zajímá obě strany. Jak moc se ona chce vdávat a jaká je jeho představa o životě? Život na hromádce, nebo v manželství? Pokud se vaše představa neshoduje, je zbytečné se zdržovat. Zní to krutě, ale je to bohužel tak. Bohémský a nevázaný svůdník si s romantičkou snící o svém Velkém dni moc neporozumí.

„A jak vlastně budeš vypadat, až budeš stará?“
Podivná otázka, že? Většinou se z ní pánové vymlouvají tím, že chtějí vidět rodinné album a v ní vaši matku, babičku, tetičky i starší sestry. A pak třeba nadhazuje otázku, jak to máte v rodině s tloustnutím a ta sestřina vyrážka, ta se dědí? Zkrátka chce vědět, jak nejspíš budete vypadat v budoucnu. Podobné otázky ostatně postihují i ženy. I když ty se zase ptají na galantnost, vztah k dětem a šikovnost v opravách domácnosti.

„Jaký byl tvůj ex?“
Aneb otázka, která soutěživým pánům vrtá hlavou ohledně čehokoli. Mají tendence se neustále srovnávat a tak se ujišťovat, že oni jsou lepší. Nikdy se na to ale doopravdy nezeptají, i když by je to nesmírně zajímalo. Pokud jsou méně zruční nebo vás neuspokojí tak snadno, zase by to raději nevěděli. Co s tím? Jednou za velmi dlouhý čas prohoďte, že v tomhle mu váš ex nesahá ani po kotníky. Bude vrnět blahem!