Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odolejte svůdným očím nevěry

29. 6. 2019

Jste šťastně zadaní a hodláte tak zůstat? Jenže….ten váš kolega nebo šéfova asistentka. Nedají vám spát?

Příležitost k nevěře se může naskytnout kdykoli. Ať už nemůžete spustit oči z konkrétního člověka, nebo vás někdo osloví na ulici. Nedaří se vám vyhnat z hlavy obrázek vás dvou ve vášnivém objetí? Podívejte se na pár triků, jak se ubránit vlastní vášni.

Flirt není trestný

Flirtování provází lidstvo ještě z dob, kdy jsme ani nebyli lidstvo. Usmát se na cizince, prohlédnout si někoho, ani napnout svaly nebo zavrtět zadečkem není nic špatného. Jistě, vyhněte se flirtování s jinými v případě, že jste zrovna na rande se svým miláčkem. To je přinejmenším neslušné. Ale kdykoli jindy se zbytečně netrapte. Prostý flirt s jinými udržuje naše schopnosti komunikovat, zvedá sebevědomí a radikálně snižuje touhou skutečně si s někým začít.

Svěřte se kamarádům

Neduste to v sobě. A to všichni, dámy i pánové. Zajděte s přáteli do hospody nebo do kavárny a proberte všechny, kteří se vám líbili nebo líbí. Zjistíte, že v tom nejste sami a i vašim zadaným kamarádům se líbí někdo jiný, než je jejich milovaná polovička. Můžete klidně přejít i k hodnocení všech ostatních v místnosti a užít si trochu legrace.

Určete si s partnerem hranice

Ještě než se vám vůbec někdo další zalíbí, zjistěte od vaší polovičky, co je pro něj nebo pro ni znamená nevěra. Kam až může jejich miláček – vy – zajít. Nevybafněte to na ně při snídani nebo na rande. Nechte jeden z rozhovorů přirozeně přejít na tuhle otázku. Vadí líbání, a počítá se líbání na ústa, nebo už na tvář? Vážné flirtování s přísliby? S miláčkem se vzájemně uveďte do obrazu, co budou za nevěru pokládat a co pro ně nic neznamená. Oběma rovným dílem, ne že vy se „smíte“ líbat na potkání a váš miláček nesmí k opačnému pohlaví ani zvednout oči. Tuhle hranici přísně dodržujte!

Skamaraďte se

Nejjednodušeji nevěře předejdete tím, že se s objektem svého zájmu skamarádíte. Kontraproduktivní? Naopak! Když se nám někdo líbí, vytváříme si o něm nutně nějaké představy. Určitě si to pamatujete z puberty, filmové hvězdy byly nedostižné a dokonalé, reálné lidi jste si začali malovat v těch nejrůžovějších brýlích. Místo vyhýbání se tedy skamaraďte. Dost dobře možná zjistíte, že ona perfektní ženská s nohama až do nebe je sice krásná, ale že moc rozumu nepobrala. A ten úžasný svalnatý chlap myslí jen na cvičení a sebe. A máte hned po problému.