Jdi na obsah Jdi na menu
 


Píšete si, ale rande je stále v nedohlednu?

27. 7. 2018

Seznámili jste se přes internet a okamžitě jste si padli do oka? Máte stejné zájmy, líbí se vám fyzický vzhled protějšku, jste si sympatičtí, dokonce bydlíte docela blízko sebe? Ale čas ubíhá a pozvání na rande stále nikde. Nevzdávejte to, důvodů může být mnohem víc, než jen to, že o vás nemá zájem. Podívejte se na jejich výčet.
 

Má s randěním špatné zkušenosti

Ať už s randěním obecně, nebo s tím po internetu. Nejdříve vás chce poznat z takříkajíc bezpečné vzdálenosti a teprve poté přemýšlet o první schůzce.

Jak ho poznáte? Komunikace s ním probíhá prakticky stejně, jako byste spolu byli v kavárně. Nenápadně sonduje i informace, které dokážou, že jste skutečná. Rodina, detaily z vašeho každodenního života, jak jste se zachovala v různých negativních situacích, atd.
 

Má pomalejší tempo

Navenek se projevuje podobně jako výše zmíněný. Jeho důvody k váhání jsou ale zcela jiné. Jednoduše není tolik akční. K věcem přistupuje metodičtěji, rozebírá sám se sebou své možnosti. A také už teď přemýšlí, jak s vámi bude komunikovat naživo.

Jak ho poznáte? Rozvážní muži každou situaci rozebírají trochu analyticky. I něco takového, jako je láska. Povídají si o náhledu na život, o tom, jaký je váš vysněný dům, co si myslíte o domácích zvířatech. Zajímají se o vaši práci, i o to, jak jste s ní spokojená. Máte něco, co byste zlepšila? Ti s pomalejším tempem mívají mnohem konkrétnější dotazy, než jejich „kolega“ se špatnými zkušenostmi.
 

Neví, jak se zeptat

Nemusí se jednat o „zelenáče“, aby muž znejistěl, když vás má někam pozvat. Čím víc mu na vás záleží, tím víc váhá. Velice touží po tom, se s vámi setkat i naživo, ale vždy, když se vás chce zeptat, zpanikaří. Jak to udělat, abyste jeho pozvání neodmítla?

Jak ho poznáte? Zajímá se o vaše kulturní zážitky. Chce vědět, kam ráda chodíte na jídlo, zda máte ráda koncerty nebo proč v tuhle noční hodinu ještě nespíte? „Neználek“ hledá, co vás baví, aby měl rande takříkajíc pojištěné. Pozvěte ho na rande vy. Nebo alespoň na kávu.
 

Je spokojený s psaním

Samozřejmě může nastat i situace, že vás na rande zvát vůbec nechce. Bohatě mu totiž vyhovuje to, že si spolu dopisujete. Jste právě tak akorát blízko, abyste byla zcela jednoznačně opravdová osoba. A zároveň přesně tak daleko, aby nikdy nemohl poznat vaše každodenní já. Reálný život je totiž poněkud jednotvárný.

Jak ho poznáte? Mluví s vámi o všem. Je vám k dispozici ve tři ráno, když se někomu potřebujete vypovídat. Můžete si říci všechno, třeba i to, jaká byla vaše bývalá, nešťastná láska. Často odmítají poslat svou fotografii. O vaši také neprosí. Vyhovujete mu právě takhle – vzdálená a nedotknutelná.