Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proč je některým ženám nepříjemné poskytovat mužům orální sex?

28. 12. 2017

Některé ženy nerady poskytují partnerům orální sex. Mají pro to hned několik důvodů. Prozradíme vám jaké důvody to jsou!

Dávivý reflex
Hodně záleží na velikosti penisu. Pokud ho má muž trochu větší a ženy se snaží muže uspokojit co nejvíce, tedy vložením údu co nejhlouběji do úst, může se jim objevit dávivý reflex. Některé ženy jsou na tohle hodně citlivé a tuto záležitost raději ze svých sexuálních aktivit vyřazují.

Nevábná vůně
Hygiena je u orálního sexu obzvláště důležitá. Pokud si za celý den muž své genitálie neopláchne, může tak tuto činnost ženám znechutit. Ženy pak mají pocit, že mužský úd není čistý. Někteří muži mají i po umytí svoji specifickou vůni. Pokud vám vadí, zkuste mu penis natřít něčím voňavým a sladkým. Třeba medem. Třeba pak pro vás bude orální sex lákavější.

Bolest čelisti
Pokud ženy provozují orální sex déle než deset minut, většinou je z toho začne bolest celá pusa. Uvědomte si, že ji celou dobu musí mít naplno otevřenou a to rozhodně není jednoduché. Pokud si nepomáhají rukou, po chvíli je začne bolet celá spodní čelist a to není zrovna příjemné.

Tahání za vlasy
Muži se často během doby, co jim ženy poskytují orální sex, neovládnou. Cítí velké vzrušení, chytí je za vlasy a zatahají. Není v tom zlý úmysl, jde spíše o reflex, o kterém mnohdy pánové ani neví. Rozhodně o tom nepřemýšlí tak, že svým chováním mohou ženám „ublížit“.