Jdi na obsah Jdi na menu
 


S těmito tipy dopadne vaše první rande na jedničku

29. 11. 2017

První schůzka s sebou vždy přináší jisté obavy. Netušíte, co čekat? Přemýšlíte nad nejrůznějšími scénáři? Jdete na schůzku rozklepaní a vystresovaní více než na pracovní pohovor? Chcete, aby vaše první rande dopadlo úžasně? Pak čtěte! Víme, jak na to.

Zeptejte se přátel
Ještě před schůzkou se zeptejte svých kamarádů, co jim na vás nejvíce vadí. Respektive se zeptejte, zda máte nějaké vlastnosti, které by bylo fajn na prvním rande krotit. Nebo naopak co máte na prvním rande vyzdvihnout do popředí? Na začátku se sice mohou zdráhat, ale nakonec vám jako dobří přátelé poradí. Co vám řeknou, vás může dost překvapit. Ať už to dopadne jakkoliv, berte to jakou cennou zpětnou vazbu , ze které se můžete poučit!

Zahoďte veškerá očekávání
Pokud chcete vědět, do čeho jdete, bude pro vás tento bod o něco těžší. Ale pokuste se o to. První schůzku si v představách nikterak nemalujte. Nechte se prostě překvapit. Pouze „konzumujte“. S tímto přístupem se mnohem pravděpodobněji vyhnete zklamání, protože eliminujete své vlastní nesmyslné představy o partnerovi / partnerce.

Bavte se
S vyhlídkou na potenciální vztah to není nic snadného. Odhoďte ale všechny touhy ohledně budoucnosti a prostě se bavte. Užijte si večeři, krásný výhled na procházce, výklad v historickém zámku. Nesledujte svůj protějšek, jestli reagujete „správně“. Je to nádherný den či večer, tak si ho užijte a bavte se!

Telefon jen v nouzi
Poslední bod možná pokládáte za samozřejmost. Neškodí ale připomenout. Telefon na schůzku nepatří! Vypněte zvonění, vibrace a během celé schůzky se na něj ani jednou nepodívejte. Výjimka může nastat jedině v případě, že něco v něm se týká vašeho současného hovoru. I tak se předtím zamyslete, jestli to není pouze výmluva. Čím závislejší na svém telefonu jste, tím spíše svému protějšku ukážete, že teď vám záleží jen a jen na něm! A přesně tak to má být!