Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skvělý kamarád, příšerný partner

17. 7. 2017

Máte nějakého kamaráda, kterého byste za nic na světě nevyměnili? Vždy vás podrží, vezme vás na pivo či víno a nikdy vás zbytečně nekritizuje? A navíc, kdykoli ukončíte další vztah, vždycky vás vyslechne a pomůže vám ven z deprese? Začínáte přemýšlet, jaký by byl jako partner? Takoví kamarádi nikdy nesmějí vkročit na partnerskou půdu, jinak o ně přijdete!

Parťák
Vždycky spolu jdete do hospody, nikdy neodmítne drink a když mu / jí zavoláte o půlnoci, klidně s vámi vyrazí na tah. Tomu se říká pravé přátelství. Ale co vztah? Začátek vztahu by byl zajisté dokonalý. S takovým partnerem ale nikdy nebudete dostatečně zodpovědní. Navíc nebudete mít „stopku“, tedy znamení, kdy a co už je dost. Ať už z důvodu, že jste slíbili miláčkovi být doma v určitou hodinu, nebo vás zarazí ostatní kamarádi.

Vrba
Vždycky si mu / jí stěžujete na zkrachovalé vztahy? Nebo i na ty současné? Řešíte s ním / s ní partnerské problémy typu, že vás štve, že je váš partner zase na tahu s kamarády nebo že si vaše milovaná koupila další boty za tisíce? Každý si občas potřebuje postěžovat. Pomáhá to, přestože to nemyslíte vážně. S vrbou přímo u ruky by váš vztah nikdy nedošel do další fáze. Nemohli byste přestat mluvit o ostatních a začít mluvit o sobě. A to je právě pro vztah potřeba.

Kámoš z dětství
Znáte se od základky. I pokud jste se v životě někdy odcizili, vždy k sobě znovu najdete cestu. Navzájem znáte svá největší tajemství. Přidat k vašemu přátelství ještě partnerství, by zničilo celý váš dosavadní vztah. Jako pár byste nevydrželi už proto, že na sobě nemáte co dalšího objevovat. Znáte se totiž dokonale. Navíc je téměř nemožné vybudovat sexuální vášeň s někým, o kom víte, že se ještě v první třídě počůrával.

Kamarád
Ať je to, jak chce, všichni potřebují kamarády. Alespoň na chvíli zmizet z bytu a jít se bavit s někým jiným, než se svou láskou. Začátek vztahu právě s kamarádem by vám sice přinesl partnera, ale vzal toho, s kým se chodíte jednou za čas někam pobavit nebo s kým si neustále voláte.