Jdi na obsah Jdi na menu
 


seznamka.lide.cz

14. 1. 2013

Vzhledem k tomu, jaké má SEZNAM.cz zdroje (finanční i lidské) a možnosti integrace skrz všechny své služby, je evidentní, že téma seznamování ho nijak nezajímá. Zřejmě v něm nedokázali manažeři seznamu identifikovat dost velký potenciál pro generování zisku. Seznamka je proto zdarma a slouží jako doplněk portálu lide.cz, který ale neumírá na úbytě ale jehož vývoj stagnuje.

Nicméně se může chlubit na českou republiku solidní návštěvností a to se odráží i na počtu inzerátů, kterých se zde několik desítek tisíc.

Možnosti filtrování jsou opět chabé, jeden by čekal alespoň trochu sofistikovanější ovládání, než klasické výpisu do obsahu, ale i tak se s touto seznamkou dá celkem solidně pracovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

seznámení , psaní , kamarádství , přátelství

(Marta , 26. 5. 2020 11:51)

174/63 v letech hledá muže , co rád poznává nové věci a nepoddává se věku

www.stoprocentni.cz

(Jan, 11. 4. 2014 16:54)

Asi si giganti, kteří mají za sebou silný finanční potenciál moc nelámou hlavu tím, zda je či není portál na úrovni vyhovující moderní době, když jim nemusí generovat zisk.

Mě poslední dobou velice mile překvapila nová seznamka www.stoprocentni.cz, která má, pokud vydrží, silný potenciál zamíchat karty v byznysu okolo seznamování.

seznámení

(eva, 3. 2. 2014 12:30)