Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blog

Příspěvky

Znaky vážného vztahu v 21. století

29. 12. 2018

Největší bolestí člověka dnešní doby je stoupnout bosou nohou na kostičku lega. Pro moderní děti je mnohem větší horor ztráta wifi než bojovka v temném lese. Podobně se vyvíjí také dnešní láska. S postupující dobou se mění důkazy, kterými si ji každý den potvrzujete. Chcete znát ukazatele hluboké lásky v 21. století? Čtěte dále.

 

Znamení vyhořelého vztahu

28. 11. 2018

Na začátku jste byli ve vztahu naprosto šťastní a plní vášně. Časem se ale z vašeho vztahu stalo něco bezcenného a prázdného. Něco, co pokračuje prakticky jen ze setrvačnosti. Zní vám to povědomě? Nejspíš se sami sebe ptáte, jestli váš vztah zcela vyhořel, nebo zda se dá ještě zachránit. Podívejte se, jak poznáte vztah, který už ani jednomu z vás nic nedá.

 

Co ženy dělají a muži to nesnášejí

28. 10. 2018

Každá žena chce být krásná a žádoucí. Když se snažíte někoho najít, tím spíše dbáte na svůj vzhled. Na přípravu na rande padne klidně i celý den. I přesto, že se snažíte, stejně vám chlap vždycky uteče, nebo se vám dokonce vyhýbá? Přečtěte si, co muži na ženách nesnášejí a ony si přitom myslí, že to tak má být!

 

Jak se oklepat z rozvodu?

28. 9. 2018


Nesoustřeďte se na to, co už nemáte k dispozici. Pomalu se přestaňte trápit s „co by kdyby“ a hleďte do budoucnosti. Otevřou se vám tak pomyslné dveře někam dál. Nová kapitola života. Nová kapitola s vaším lepším já, obohaceným o spoustu zkušeností, s novými a zajímavými lidmi.

 

Určitě chcete to, co hledáte?

28. 8. 2018

Všichni máme utvořený názor na to, jak má vztah vypadat. Nezáleží na tom, zda si ho nesete z dětství, nebo si tenhle „předsudek“ vytvoříte ze zkušeností v předchozích vztazích. Jenže každý vztah je jiný a co předtím fungovalo, nemusí nutně fungovat znovu. Výška či váha vašeho protějšku také nezaručuje krásný vztah. Často máme navíc sklony chtít to, co je pro nás nejhorší. Víte, co doopravdy chcete ve vztahu? Položte si následujících 7 otázek.

 

Píšete si, ale rande je stále v nedohlednu?

27. 7. 2018

Seznámili jste se přes internet a okamžitě jste si padli do oka? Máte stejné zájmy, líbí se vám fyzický vzhled protějšku, jste si sympatičtí, dokonce bydlíte docela blízko sebe? Ale čas ubíhá a pozvání na rande stále nikde. Nevzdávejte to, důvodů může být mnohem víc, než jen to, že o vás nemá zájem. Podívejte se na jejich výčet.

 

Jak úspěšně překonat první nervózní týdny ve vztahu?

25. 6. 2018

První rande není jediné, na kterém jsme nervózní a bojíme se, aby vše vyšlo na jedničku. První týdny v novém vztahu mohou být stresující zrovna tak. Vzhledem k tomu, že vám však na vašem protějšku opravdu záleží, dáváte si pozor, abyste vztah „nepokazili“. Přinášíme vám pár tipů, jak překonat počáteční nervozitu.

 

Mýty o nevěře

28. 5. 2018

 

O nevěře koluje spousta mýtů. Jak se jí vyhnout, kdo za to může, co můžete udělat, abyste ji nepřivolali. Pravdou ale je, že nemůžeme kontrolovat chování ostatních. I když tedy můžete udělat něco málo, aby se vašeho vztahu nevěra netýkala, notorické „sukničkáře a kalhotářky“ nenaučí nic. Jaké jsou největší mýty kolem nevěry?

 

Jste připraveni na nový vztah?

31. 3. 2018

Málokdo chce zůstat celý život sám. Co když ale momentálně nemáte žádný vztah? Nezáleží na tom, jestli si někoho hledáte poprvé, čerstvě jste se s někým rozešli, nebo vás vaše láska opustila po dvaceti letech společného života. Na nový vztah musíte být připraveni. Prakticky i mentálně. Jak poznat, že jste připraveni na novou lásku?

 

Kvůli čemu se nejčastěji hádáte?

27. 2. 2018

Vládne u vás tichá domácnost, nebo naopak  ta„italská“? Ať je to jak chce, pravděpodobně se nejčastěji hádáte  neustále kvůli stejným věcem. Poznejte je a lépe pak ovládněte své emoce. Čím více o něčem víte, tím spíše nemáte důvod se pohádat. Nevěříte? Čtěte dál!